Posted on 13 Ekim 2012

Accord ORS, şehirlerarası yolcu taşımacılığı firmaları için geliştirilmiş olan bir otobüs koltuk rezervasyon sistemidir.

Günümüzün en ileri teknolojileriyle ve sektördeki her boyutta firmanın çok değişken türdeki ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde tasarlanmış ve geliştirilmiştir.

Accord ORS’yi kullanıma almakla operasyonel ihtiyaçlarınızı karşıladığınız gibi, aynı zamanda belki de uzun yıllardır eksikliğini hissettiğiniz “karar destek sistemi” niteliğinde bir sisteme de sahip olmuş olacaksınız. Denetimi, kontrolü ve yönetimi elinize alacaksınız.

 

Ekibimiz ve kabiliyetlerimiz Teknolojimiz ve uzmanlığımız Kimlere hizmet veriyoruz
* Şirketimiz son derece deneyimli ve kıdemli yazılım tasarımcısı ile geliştiricilerinden oluşur. Ayrıca APICS sertifikalı ERP danışmanları ve İş Zekası uzmanları da kadromuz dahilindedir. * Genellikle SaaS (Software-as-a-Service) modeliyle sunularak müşteri memnuniyeti garantisi verebilmemize imkan tanıyan türde standart yazılımlar geliştirebilmemize olanak sağlayan SOA (Service Oriented Architecture) mimarisine uygun, günümüzün en yeni teknolojilerini kullanmayı tercih ediyoruz. * Şehirlerarası yolcu taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren çok çeşitli büyüklük ve yapıdaki firmaya uygun yazılımlar üretiyoruz. Bunun dışında ERP yazılımı, İş Zekası çözümleri ve ihtiyaca özel yazılım projeleri alanlarında da faaliyet gösteriyoruz.
Accord ORS yalnızca bir otobüs rezervasyon sistemi değil, aynı zamanda bir iş yönetimi ve karar destek sistemidir.

 

Accord Analyser -> [1] [2] [3] Sektörde bir ilk Dokümanlar
Accord ORS yazılımınızla birlikte tamamen şehirlerarası yolcu taşımacılığı sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilmiş olan güçlü bir karar destek sistemine, Accord Analyser iş zekası çözümüne de sahip olacaksınız. Accord ORS ile birlikte kullanımınıza sunulacak olan İş Zekası (Business Intelligence) çözümü olan Accord Analyser ile ilgili çeşitli örnek ekran görüntülerini aşağıdaki linke tıklayarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz:
 Analyser screen shots (.zip)

 


1 Response to

  • Bay WordPress dedi ki:

    Merhaba, bu bir yorumdur.
    Bir yorumu silmek için, yönetim paneline giriş yapın, ve yazılar için yapılmış yorumları görün. Orada yorumları düzenlemek ya da silmek için tercihler mevcuttur.

  • Leave a Response

    

    accordsoftware.nl

    © 2007 ACCORD SOFTWARE.

    Accord Türkiye | ERP Software as a Service

    Bu site en iyi 1024x768 veya üstü çözünürlükte izlenebilir